Зошто да не одберете нас


Страстни

Ние гарантираме дека сите проекти се вршат со најголема професионалност користејќи квалитетни материјали, додека на клиентите им нудиме поддршка и пристапност.

Искрен и одговорни

За нас, чесноста е единствената политика и се трудиме да ги завршиме сите проекти со интегритет, не само со нашите клиенти, туку и со нашите добавувачи и изведувачи. Со стотици успешни проекти зад нас, ние сме една од доверливите градежни компании во Македонија

Секогаш се подобруваме

Ние се обврзуваме да ги завршиме сите проекти во рамките на временската рамка поставена со нашите клиенти. Ние го користиме најдоброто од технологијата и алатките за да осигураме брзо завршување на сите работни места, но исто така и да им посветиме внимание на деталите и да се осигураме дека се е изработено правилно.

Во долгите годиини работа на Интер Инженеринг може да се препознаат различни видови на проекти, со што ги исполнува условите за изработка на било каков проект и се разбира негова реализација. Низ низата години Интер Инженеринг собира искуство за денес на располага со лиценци од Б категорија, за проектирање на градби од трета, четврта и петте категорија,  лиценца Д, за изведба на градби од четврта категорија и лиценца Е за изведба на градби од петта категорија.

Кој сме ние?

Интеринженеринг со повеќе од 20 години искуство има понудено широк спектар на градежни услуги во Скопје и други градови низ Македонија. Ние се стремиме да ги одржуваме највисоките стандарди и ги надминуваме очекувањата на клиентите на сите нивоа. Прочитај повеќе...
Нашето ветување како изведувач е да ја изградиме вредноста на заедницата во секој проект, истовремено обезбедувајќи професионална експертиза, услуги за исклучителни клиенти и квалитетна конструкција.

Клиенти / Партнери / Сертификати

Client
Client
Client
Client
Client
Client